Lezing Hendrik Vos

Ben jij benieuwd naar hoe het er binnen de Europese Unie aan toe gaat? Hoe het zit bijvoorbeeld met de vluchtelingencrisis en wat het Europese antwoord is op terreur? Zak dan op donderdag 26 oktober af naar het Michielshof in Achel. Tijdens zijn lezing ‘Hoe Europa ons leven beïnvloedt’ geeft professor…Lezing Hendrik Vos

23-10-2017 12:18 – Ingezonden door Redactie

Ben jij benieuwd naar hoe het er binnen de Europese Unie aan toe gaat? Hoe het zit bijvoorbeeld met de vluchtelingencrisis en wat het Europese antwoord is op terreur? Zak dan op donderdag 26 oktober af naar het Michielshof in Achel. Tijdens zijn lezing ‘Hoe Europa ons leven beïnvloedt’ geeft professor Hendrik Vos tekst en uitleg.

Hendrik Vos is professor Politieke Wetenschappen aan de Universiteit Gent. Hij schrijft columns voor De Standaard en is regelmatig te gast in televisieprogramma’s zoals De Zevende Dag en Terzake. In 2008 won hij samen met VRT-journalist Rob Heirbaut de Wablieft-prijs voor klare taal voor hun boek ‘Hoe Europa ons leven beïnvloedt’. In het kader daarvan brengt hij deze gelijknamige lezing.

De professor biedt tijdens zijn lezing een verrassende kijk in de interne keuken van de Europese Unie. Aan de hand van actuele voorbeelden legt hij uit hoe buitengewoon groot de impact van Europa geworden is. De lezing gaat van start om 20.15 uur. Tickets kosten € 5 in voorverkoop, € 6 aan de kassa.

Powered by Blog Grabber