Lintjesregen 2014: Jan Migchels

Tien inwoners van de gemeente Cranendonck kregen donderdag en vrijdag uit handen van burgemeester Marga Vermue een lintje vanwege hun verdiensten voor de samenleving.Lintjesregen 2014: Jan Migchels

28-04-2014 11:25 – Ingezonden door Redactie

De heer Jan Migchels is al vanaf 1974 actief als vrijwilliger voor tal van organisaties en stichtingen. Zo is hij onder andere voorzitter geweest van een oudervereniging van de basisschool, judovereniging in Beek en Donk, medezeggenschapsraad van de Maria School in Maarheeze en van buurtvereniging De Heyerackers in Maarheeze. 

Op dit moment is de heer Migchels nog actief als vrijwilliger bij een aantal vakbonden. Hij vervult hierbij rollen als bestuurslid, vicevoorzitter en waarnemend voorzitter. Ook hij is bestuurslid en voorzitter van de Nationale Vereniging De Zonnebloem in Maarheeze, secretaris van de Heemkundekring de Baronie Cranendonck en secretaris van het CDA regio Eindhoven en van de afdeling Cranendonck. Daarnaast mag Stichting Promotie Cranendonck en Stichting het Schepenhuis Cranendonck nog op zijn hulp rekenen. 

Gezien zijn uitgebreide vrijwillige inzet voor de samenleving wordt de heer Migchels tijdens de Algemene Gelegenheid 2014 benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. 

 

Powered by Blog Grabber