Lintjesregen 2014: Ria van der Palen

Tien inwoners van de gemeente Cranendonck kregen donderdag en vrijdag uit handen van burgemeester Marga Vermue een lintje vanwege hun verdiensten voor de samenleving.Lintjesregen 2014: Ria van der Palen

28-04-2014 11:30 – Ingezonden door Redactie

Ria van der Palen – Hangx  is sinds 1993 als secretaris van het dameskoor st. Gertrudig. Daarnaast is mevrouw al sinds 1996 lid van het kerkbestuur van de St. Gertrudis Parochie en aansluitend lid van de Parochie Commissie Maarheeze. 

Naast deze werkzaamheden is mevrouw sinds 2001 ook actief als verlener van geestelijke zorg in Zorgcentrum Marishof in Maarheeze. Ze is één van de vrijwilligers die zorgen voor woord- en communie- en gebedsdiensten. Naast haar functie als secretaris voor het dameskoor st. Gertrudis is Ria vanaf 2009 ook bestuurslid bij het koor de Kempengalm in Maarheeze. Hier verzorgt zij de PR. In de periode van 2006 tot en met 2013 was mevrouw Van der Palen – Hangx ook nog een tijd vrijwilliger bij Bibliotheek Maarheeze. Hier hielp ze met de verstrekking van grootletterboeken aan de oudere bewoners van zorgcentrum Marishof. Gezien haar jarenlange vrijwillige inzet voor de (lokale) samenleving, wordt mevrouw Van der Palen – Hangx tijdens de Algemene Gelegenheid 2014 benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Powered by Blog Grabber