Meer spoorwerken in aantocht

Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoorwegnet, voert binnenkort werken uit aan de overwegen van de Erkstraat, de Watertorenstraat en de Militaire Dijk. Het gaat hier om vernieuwingswerken…Meer spoorwerken in aantocht

18-04-2014 16:10 – Ingezonden door Redactie

Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoorwegnet, voert binnenkort werken uit aan de overwegen van de Erkstraat, de Watertorenstraat en de Militaire Dijk. Het gaat hier om vernieuwingswerken die de vlotheid en veiligheid van het trein- en wegverkeer ten goede zullen komen. Om de veiligheid tijdens de werken te verzekeren, zullen deze overwegen worden afgesloten voor alle verkeer (dus ook voor fietsers en voetgangers) van woensdag 23 april tot en met woensdag 30 april. In overleg met de stad Hamont-Achel en de lokale politie wordt er een wegomlegging voorzien. Voor vragen hierover kunt u bij hen terecht.

In de loop van de maand mei zijn ook de overwegen in de Stationsstraat en de Hees aan de beurt. Meer informatie hierover volgt later. Omdat bepaalde werken enkel kunnen worden uitgevoerd wanneer er geen treinen op de sporen rijden, zal er zowel overdag als ’s nachts gewerkt worden. Gelieve hierbij rekening te houden met geluidshinder en werftransport (vrachtwagens). Opgelet: er zal geen treinverkeer mogelijk zijn op de spoorlijn Mol – Neerpelt – Hamont van vrijdag 25 april om 20u tot zondag 27 april om 18u. Voor meer informatie over de aangepaste dienstregeling kunt u terecht op www.nmbs.be.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de cel Info Buurtbewoners op het groene nummer 0800/55.000 (elke dag van 7 tot 22 uur) of per e-mail via info.projecten@infrabel.be.

Powered by Blog Grabber