Mijn ervaring met Mesologie

Voordat ik bij Linda in haar praktijk kwam was ik al  een paar jaar bezig met bewust eten, bewegen en voldoende slapen. Ik merkte dat mijn lichaam en psyche hier enorm door verbeterde. Ondanks dat ik hiermee…Mijn ervaring met Mesologie

22-10-2017 11:46 – Ingezonden door Redactie

Voordat ik bij Linda in haar praktijk kwam was ik al  een paar jaar bezig met bewust eten, bewegen en voldoende slapen. Ik merkte dat mijn lichaam en psyche hier enorm door verbeterde.
Ondanks dat ik hiermee bezig was bleven een paar klachten aanhouden. Mijn hormoonhuishouding stond telkens totaal op zijn kop en daarnaast had ik weinig energie. Dit zou je natuurlijk kunnen wijten aan het feit dat ik een jong gezin heb, daarnaast werk, graag voldoende wil sporten en ook nog een sociaal leven wil leiden.
Je zou kunnen denken dat ik het gewoon wat rustiger aan zou moeten doen. Goed punt, maar ik wil ook leven! En wat heb ik er dan voor nodig om ondanks deze drukte tóch met veel energie mijn leven te leven zoals ik dat graag wil?
Voor mijn hormoonhuishouding kreeg ik medicatie voorgeschreven. Ik voelde me daar niet goed bij en bleef last houden van mijn klachten. Via via ben ik bij Linda terecht gekomen. Wat een eye opener! Na het eerste consult kwamen er al veel dingen aan het licht waar ik zelf nooit bij stil had gestaan. Zo bleek ik niet goed tegen koemelk te kunnen, terwijl ik toch wel graag een paar cappuccino per dag drink.
Daarnaast werd duidelijk dat ook suiker niet goed kon worden opgenomen. Ondanks dat ik niet heel veel suiker binnenkrijg, was dit dus toch genoeg om het te laten zwerven zodat ik er last van kreeg.
Mijn schildklier bleek in disfunctie. Dit kan echt verstrekkende gevolgen hebben voor je lichaam. Ik was dus behoorlijk uit balans.
Door de meettechnieken van de Mesologie begreep ik waar mijn klachten vandaan kwamen. Tijd voor actie! Ik heb op basis van bovenstaande disfuncties voedingssupplementen en vitaminen voorgeschreven gekregen. Deze heb ik iedere dag trouw geslikt en vervolgens ben ik steeds na een aantal weken/maanden weer terug op controle geweest bij Linda. Mijn klachten verminderden heel snel. Na een aantal maanden bleek dat mijn lichaam zelf al heel wat zaken opgelost had.
Ik ben van mening dat veel klachten verholpen kunnen worden door de oorzaak te vinden en deze aan te pakken. Leer je eigen lichaam kennen en ben je bewust van de signalen.
Natuurlijk zijn alle facetten nodig voor een goede balans om ervoor te zorgen dat je lekker in je vel zit. Eet goed, beweeg goed en neem voldoende rust. Wat ik vooral geleerd heb van de Mesologie? Zorg ervoor dat je niet aan symptoombestrijding doet, maar pak het probleem aan.
Ik raad iedereen aan om je lichaam eens te laten doormeten! Door bewustwording van je lichaam leer je signalen herkennen.
Een tevreden cliënt van Mesologie Zuid.

Mesologie Zuid is een van de disciplines van Gezondheidscentrum Budel
Voor meer informatie over mesologie, osteopathie, huidtherapie, voedingscoaching of Tai-Chi zie:
Mesologie Zuid: 06-47692914, [email protected], www.mesologiezuid.nl.
Osteopathie Feijen: 06-17599367, [email protected], www.osteopathiefeijen.nl.
Feron Huidverzorging: 0495-430236, [email protected], www.feronhuidverzorging.nl.
Maartje van Rooij, Voedings-en gezondheidscoaching: tel. 06-25194855, [email protected], www.maartjevanrooij.nl.
Rainbow Tai-Chi-Chi-Kung: tel. 06-30922273, www.facebook.com/rainbowtaichi.helenvincent.

Powered by Blog Grabber