Mobiele badkamer van PVS Badkamerrenovatie

PVS, specialist in badkamerrenovaties, heeft de ideale oplossing op het gemis van uw badkamer tijdens een renovatie!Mobiele badkamer van PVS Badkamerrenovatie

19-04-2014 10:46 – Ingezonden door Redactie

PVS, specialist in badkamerrenovaties, heeft de ideale oplossing op het gemis van uw badkamer tijdens een renovatie! Zij bieden namelijk, volledig gratis, een mobiele badkamer aan die gedurende de hele renovatie bij u geparkeerd wordt! Deze badkamer is van omvang erg compact maar biedt binnenin een ruime badkamer met lavabo, toilet, douche en opbergruimte. Compleet voorzien van boiler voor het warme water en elektriciteit! Zo hoeft u de badkamer geen seconde te missen tijdens een renovatie!

De mobiele badkamer heeft een oppervlakte van 6 vierkante meter en is voorzien van een luxueuze badkamer, met alle comfort van een eigen badkamer. Een complete douche met een Riho douchebak van 90 cm op 90 cm, een Kermi douchedeur en Grohe kraanwerk, een Sleurs wastafelmeubel met lade, een Villeroy & Boch toilet met softclose deksel en een Sleurs opbergkast, kortom alles wat u nodig heeft in een badkamer is aanwezig. Daarnaast zijn stopcontacten, elektrische verwarming en verluchting voorzien. De mobiele badkamer is volledig geïsoleerd en kan zonder problemen geplaatst worden op bijvoorbeeld uw oprit. “De mobiele badkamer zal vanaf nu ingezet worden wanneer wij een complete badkamerrenovatie verzorgen, zonder enige meerkost” vertelt Nancy Sak van PVS. “We hebben gekozen om te werken met elektriciteit in plaats van met gaskannen, dit in verband met de veiligheid.”

Voor meer informatie over badkamerrenovaties en andere werken op het gebied van verwarming en sanitair kan iedereen terecht bij PVS in de Bosstraat 35 te Hamont. Ook telefonisch te bereiken via 011-728175.

Powered by Blog Grabber