Moederdagactie bij Xtra Styling

Het magazine Goed Gevoel organiseert in samenwerking met o.a. Xtra Styling een speciale actie met in de hoofdrol de nieuwe producten van het merk Germaine de Capuccini.Moederdagactie bij Xtra Styling

09-05-2014 14:00 – Ingezonden door Redactie

Het magazine Goed Gevoel organiseert in samenwerking met o.a. Xtra Styling een speciale actie met in de hoofdrol de nieuwe producten van het merk Germaine de Capuccini. Ideaal om mama mee te verrassen op Moederdag komende zondag, 11 mei! Of misschien is een cadeaubon wel een perfect cadeau, voor een heerlijke schoonheidsbehandeling of een kapbeurt bij Xtra Styling.

De actie van Germaine de Capuccini is speciaal voor alle Goed Gevoel lezeressen en kan verzilvert worden bij Xtra Styling in de Dekendolsstraat in Hamont. Germaine de Capuccini lanceert namelijk een nieuwe timexpert C+ A.G.E. die zorgt voor een stevig, stralend en jeugdig gelaat! De producten zijn bij inlevering van de advertentie verkrijgbaar aan de bijzondere actieprijs van 120 euro. Voor deze prijs krijg je de gelaatsverzorging Timexpert C+ A.G.E. op basis van vitamine C en Ume-extract voor een frisse, jeugdige huid en een verzorgende dagcrème of emulsie van Timexpert C+A.G.E. Daarnaast krijgt iedereen ook nog een gratis geschenk, bestaande uit twee ampullen gevuld met Pure C Essence, t.w.v. 32,15 euro. Voor meer info en de voorwaarden voor deze actie kan iedereen contact opnemen met Xtra Styling via tel. 0032 473 351140.

Concept van Xtra Styling
Caroline van Xtra Styling biedt een totaalconcept dat mensen extra stralend maakt door zowel hun huid, hun haar als hun gevoel in balans te brengen. Doordat alle behandelingen worden aangeboden op 1 plaats, bespaar je als cliënt tijd en geniet je bovendien in alle rust van de professionele en persoonlijke aanpak van Xtra Styling. Caroline haar ruime ervaring als kleuranaliste, haarstyliste, schoonheidsspecialiste en visagiste maken dat je bij Xtra Styling nét dat tikkeltje extra stralend naar buiten zal gaan. Haar enthousiasme en passie krijg je er gratis bovenop! De sfeer in het salon is huiselijk en gezellig en de producten die worden gebruikt zijn heel degelijk en worden professioneel geadviseerd. Er is de mogelijkheid om te betalen met bancontact wat een extra voordeel is. Xtra Styling is te vinden in de Dekendolsstraat 4 in Hamont. Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden via 0032 473 351140.

Powered by Blog Grabber