Moederdagwedstrijd HAC Weekblad

Op zondag 11 mei is het weer tijd om alle mama’s eens lekker in de watten te leggen! Ze doen immers het hele jaar door alles voor hun kinderen en verdienen het wel eens om een extra attentie te krijgen…Moederdagwedstrijd HAC Weekblad

05-05-2014 09:50 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 11 mei is het weer tijd om alle mama’s eens lekker in de watten te leggen! Ze doen immers het hele jaar door alles voor hun kinderen en verdienen het wel eens om een extra attentie te krijgen of eens in de bloemetjes te worden gezet! HAC Weekblad helpt alle kinderen en papa’s hiermee want op vrijdag 9 mei worden alle mama’s op een leuke fotopagina in de kijker gezet!

Stuur daarom de leukste foto van je mama naar info@hacweekblad.eu en wij zorgen ervoor dat ook zij niet vergeten wordt op de belangrijkste dag van het jaar voor mama’s! De foto’s dienen uiterlijk dinsdag 6 mei voor 16 uur in ons bezit te zijn, zodat we jullie mama’s nog op tijd in de krant kunnen zetten! Niet enkel zetten we ze in het zonnetje, één van de mama’s zal ook in de prijzen vallen! Want alle inzendingen maken kans om een heerlijk champagne-ontbijt te winnen voor 2 personen en daarnaast wordt ze ook nog eens echt in de bloemetjes gezet! Laat die foto’s dus maar komen en wie weet kan je jouw mama nog eens extra verrassen! Moederdag is de perfecte gelegenheid om je moeder eens te verrassen.

Vergeet ze dus niet op zondag 11 mei en begin al meteen door ze op de mooie fotopagina van HAC Weekblad te zetten!

Powered by Blog Grabber