Muzikale duizendpoten met humor

Ze spelen de grond onder je voeten vandaan; een voorstelling waarin je verrast wordt én van je stoel rolt van het lachen. Dat is de Wëreldbänd met de voorstelling Playground. Op woensdag 23 april is de…Muzikale duizendpoten met humor

17-04-2014 14:00 – Ingezonden door Redactie

Ze spelen de grond onder je voeten vandaan; een voorstelling waarin je verrast wordt én van je stoel rolt van het lachen. Dat is de Wëreldbänd met de voorstelling Playground. Op woensdag 23 april is de voorstelling te zien in het Munttheater.
In Playground worden nog meer instrumenten en muzikale vondsten gebruikt dan in vorige programma’s. De mannen van de Wereldband eisen het theaterpodium op als hun muzikale speelplaats. De meest verrassende acts ontstaan als ze elkaar steeds weer uitdagen hun grenzen te verleggen. Alles wordt uit de kast getrokken en de schaatsen geslepen in een race naar de ultieme krachtmeting: in 3,5 minuut worden 30 verschillende instrumenten moeiteloos door vijf paar handen gejaagd.
De muziek en humor van deze acrobatische band is verrassend en aanstekelijk. Niks is te gek bij de mannen van de Wëreldbänd; de Beach Boys op de Loosdrechtse plassen, Schubert in de lucht of Popeye uit Bazilië. U valt van de ene verbazing in de andere tijdens Playground; een avond waarbij je absoluut niet stil kan blijven zitten!
Playground is op woensdag 23 april te zien in het Munttheater. Kijk voor meer informatie, filmpjes en het kopen van kaarten op www.munttheater.nl.

Powered by Blog Grabber