Nieuwe directeur Beeldende Kunsten

Op de raad van bestuur van 10 oktober werd met algemeenheid van stemmen Michel Wellens verkozen tot nieuwe directeur van de academie Beeldende Kunsten van de Kunstacademie Noord-Limburg. Hij volgt hiermee…Nieuwe directeur Beeldende Kunsten

21-10-2017 11:09 – Ingezonden door Redactie

Op de raad van bestuur van 10 oktober werd met algemeenheid van stemmen Michel Wellens verkozen tot nieuwe directeur van de academie Beeldende Kunsten van de Kunstacademie Noord-Limburg. Hij volgt hiermee Eric Vanmechelen op die op 1 oktober 2017 met pensioen ging.
Michel Wellens studeerde af als master in de schilderkunst te Hasselt en was jaren actief in de grafische sector. De academies beeldende kunsten en podiumkunsten van Bocholt-Kaulille, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Lommel, Meeuwen-Gruitrode, Neerpelt, Overpelt en Peer vormen samen de Kunstacademie Noord-Limburg (KANL). Namens de raad van bestuur verwelkomen voorzitter Jaak Hoeben en de algemeen directeur Diederik Celis hun nieuwe collega op zijn eerste werkdag.

Op de foto: Jaak Hoeben, Michel Wellens en Diederik Celis

Powered by Blog Grabber