NIKO-Ensembles op het podium

Naar jaarlijkse gewoonte presenteerden verschillende NIKO-ensembles zich op het podium van CC Palethe. Dat gebeurde op zaterdag 17 mei.?NIKO-Ensembles op het podium

31-05-2014 12:46 – Ingezonden door Redactie

Naar jaarlijkse gewoonte presenteerden verschillende NIKO-ensembles zich op het podium van CC Palethe. Dat gebeurde op zaterdag 17 mei. De tribune van de Zinnezaal was bijna volledig gevuld voor dit muzikaal spektakel. Nieuw dit jaar was de deelname van het harpduo Britt Simons en Paulien Ceyssens. Ook de jeugdfanfare van Achel kwam enkele solisten begeleiden. Solisten, die in het kader van hun eindexamen alvast één van de vijf werken brachten op deze avond.
Zoals dat inmiddels traditie is, concerteerden het strijkorkest en het harmonieorkest. Ook zij begeleidden enkele leerlingen in het kader van hun solistische proef.

Alle ensembles werden door de externe jury (Freddy Vanattenhoven en Argo Penné) onder voorzitterschap van directeur Diederik Celis beoordeeld. Zij zagen en hoorden dat het goed was: dat zorgde voor mooie punten voor alle leerlingen. Het werd dus een muzikale topavond !!

Powered by Blog Grabber