Oktoberfeesten in Ospel

Op zondag 29 oktober is het alweer de derde en laatste dag van de oktoberfeesten in Ospel. Op het  Doospelse Preuvenement, spelen die dag van 13 tot 15 uur De Coconblazers uit Nederweert. onder leiding…Oktoberfeesten in Ospel

23-10-2017 12:14 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 29 oktober is het alweer de derde en laatste dag van de oktoberfeesten in Ospel. Op het  Doospelse Preuvenement, spelen die dag van 13 tot 15 uur De Coconblazers uit Nederweert. onder leiding van Had Geurtjes,  en natuurlijk wordt het  weer een groot feest.  Een hoofdrol is zeker  weggelegd  voor  de dansgroep de Hoppemotzjer  uit Keulen. De middag wordt afgesloten door de Maaskapel  uit Wessem  onder leiding van Bert Adams. Wil je genieten van deze  Proeverij  en  een goed stuk muziek, kom dan naar de oktoberfeesten in Ospel. Adres: Loon en Grondverzetbedrijf  Kessels in de Klaarstraat 3  in Ospel. De toegang is gratis

Powered by Blog Grabber