Open Deur Dag Sint-Jan Berchmanstehuis

125 jaren geleden hebben de Zwartzusters, nu de Zusters Augustinessen, zich gevestigd in Hamont. Een hele geschiedenis is daarop gevolgd. Van “gesticht”  tot woon- en zorgcentrum (WZC) is het Sint Jan Berchmanstehuis hun thuis geworden, samen met 100 andere bejaarden.Open Deur Dag Sint-Jan Berchmanstehuis

22-04-2014 13:45 – Ingezonden door Redactie

125 jaren geleden hebben de Zwartzusters, nu de Zusters Augustinessen, zich gevestigd in Hamont. Een hele geschiedenis is daarop gevolgd. Van “gesticht”  tot woon- en zorgcentrum (WZC) is het Sint Jan Berchmanstehuis hun thuis geworden, samen met 100 andere bejaarden. Het WZC streeft ernaar degelijke zorg te bieden. Iedereen kan het verleden en de toekomst van dit WZC ontdekken tijdens het opendeur-weekend van 27 en 28 september.

Momenteel is de organisatie nog op zoek naar foto’s van kinderen, liefst zo jong mogelijk, die geboren zijn in het vroegere moederhuis. Hier zijn maar liefst 5.588 baby’s geboren tussen 1947 en 1976. Ben jij zo’n boorling, mail dan een scan van je eerste foto naar : lut.cornelissen@rusthuizenza.be Vergeet je naam en geboortedatum niet! De komende weken gaan vrijwilligers, personeel en andere sympathisanten op zoek naar sponsoring en financiële steun want een groot feest kost veel geld! Wie nog tips heeft of wil helpen kan zich aanmelden.

Powered by Blog Grabber