Opening Locomotion Diner

Treinreizigers, wandelaars, fietsers en andere voorbijgangers zoals passerende automobilisten kunnen vanaf zaterdag 12 april naar Locomotion Diner, gelegen aan het station Maarheeze.Opening Locomotion Diner

11-04-2014 11:30 – Ingezonden door Redactie

Treinreizigers, wandelaars, fietsers en andere voorbijgangers zoals passerende automobilisten kunnen vanaf zaterdag 12 april naar Locomotion Diner, gelegen aan het station Maarheeze. Iedereen is tijdens deze openingsdag welkom van 13.00 tot 17.00 uur. Afgelopen week is de laatste hand gelegd aan deze sfeervolle brasserie waar onder meer lekkere broodjes en hamburgers vers worden bereid.

Door Bert Slenders

Normaal heb je op stations de identieke en behoorlijk sobere Kiosk vestigingen van de spoorwegmaatschappij. Dit is iets anders in Maarheeze. In Locomotion Diner lijkt het alsof je terug gaat naar de jaren 50 in Amerika. De sfeer wordt neergezet door de zwart-witte tegels, de rode barkrukken en bankstelletjes, een jukebox, fraaie graffiti op de muur en een smaakvolle bar met stijlvolle lampen erboven. Uitbaatster Germa van den Heuvel uit Budel oogt trots. “We krijgen heel veel leuke reacties. Voorbijgangers die naar binnen kijken kloppen op de rand en steken hun duimen omhoog. Laatst zei ik tegen iemand: als je binnen bent, weet je niet meer dat je op het station staat, je bent alles vergeten.” En handig om te weten: er is een dames en heren toilet, terwijl het restaurant ook een wifi hotspot is.

Bij Locomotion Diner staat er van alles op het menu. Zo is er voor de vroege reiziger een snel af te halen ontbijtje-to-go. Er zijn zeven verschillende hamburgermenu’s met twisterfriet, maar ook vers belegde broodjes met bijvoorbeeld filet American, kipkerry- of tonijnsalade. Natuurlijk ook iets lekkers voor bij te koffie zoals een muffin, donut of appelflap voor op het terras. Verder ook worsten- en frikadellenbroodjes, gehaktballen en uitsmijters, allemaal uit eigen keuken. Ook aan koude delicatessen mag het niet ontbreken zoals softijs, milkshakes en ijskoffie.

Vanaf zaterdag 12 april mag men van al dat lekkers genieten. Van 13.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom en staat er een kop koffie of thee klaar terwijl er met de salades wordt langsgegaan. Om 14.00 uur komt burgemeester Marga Vermue langs voor de officiële opening.

Locomotion Diner, gelegen aan Driebos 21 is van maandag tot en met zaterdag geopend van 7.00 tot 19.00 uur. Meer informatie op www.facebook.com/locomotion.diner. Telefonisch bestellen kan via 0495-588690.

Powered by Blog Grabber