Oproep sv Budel Vrouwen 1

Drie jaar geleden is sv Budel gestart met het meidenvoetbal en dat is met ongeveer 75 jeugdleden inmiddels een groot succes. Ruim een jaar geleden begon het bij een aantal vrouwen ook weer te kriebelen…Oproep sv Budel Vrouwen 1

26-04-2014 17:15 – Ingezonden door Redactie

Drie jaar geleden is sv Budel gestart met het meidenvoetbal en dat is met ongeveer 75 jeugdleden inmiddels een groot succes. Ruim een jaar geleden begon het bij een aantal vrouwen ook weer te kriebelen om te gaan voetballen bij sv Budel en bij de start waren er al meteen zeven vrouwen beschikbaar. Inmiddels is deze groep uitgebreid naar 15 speelsters, trainen ze elke donderdagavond onder begeleiding van een trainer en zijn ze op zoek naar nog een aantal vrouwen om het team compleet te maken en vanaf augustus ook deel te nemen aan de competitie. Ben jij de nieuwe speelster van sv Budel Vrouwen 1? 

Tot voor kort had de jeugdcommissie in de persoon van Ad Lammers een coördinator meidenvoetbal. ‘Ad heeft geweldig werk geleverd als commissielid bij de jeugdcommissie. Hij heeft ervoor gezorgd dat het meidenvoetbal van onderaf een structurele basis heeft gekregen in onze vereniging. Daarnaast heeft hij met zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen ervoor gezorgd dat het een groot succes is geworden’, aldus voorzitter Jack Beckers. 

 sv Budel wil hetzelfde proberen met het vrouwenvoetbal. Daarom is Ad Lammers sinds enkele maanden toegetreden tot het hoofdbestuur als bestuurslid vrouwen- en meidenvoetbal. ‘Vorig seizoen ontving ik signalen van enkele vrouwen dat ze graag weer een vrouwenteam wilden opzetten. Ik ben hier toen mee naar het hoofdbestuur gestapt en heb aangegeven dat ik me hiervoor graag wil inzetten. sv Budel heeft deze vrouwen toen toegezegd dat ze de randvoorwaarden gingen creëren om vrouwenvoetbal mogelijk te maken. Daarom ben ik toegetreden tot het hoofdbestuur en is er budget vrijgemaakt om een trainer aan te stellen. We willen de vrouwen graag laten zien dat we het erg serieus nemen. Inmiddels trainen wekelijks 15 vrouwen onder leiding van een trainer en willen ze volgend jaar graag gaan deelnemen aan de competitie’, aldus Ad Lammers.

Het bestuur heeft de vrouwen veel ruimte gegeven, maar er is één harde voorwaarde van het bestuur waar nog niet aan voldaan wordt. Er moeten in totaal 18 vrouwen zijn voordat er in augustus ook daadwerkelijk deelgenomen kan worden aan de competitie. Het team zal starten in de 6e klasse, dus iedereen die plezier heeft in voetbal kan zich bij onze vrouwen aansluiten. Wil jij graag gaan voetballen, maar twijfel je nog? Kom dan op donderdagavond eens kijken op de training. Deze wordt gehouden van 19.00 uur tot 20.30 uur. Wil je meer informatie, of wil je jezelf meteen aanmelden? Neem dan contact op met Ad Lammers via adlammers@svbudel.nl

 

Powered by Blog Grabber