Oudejaarsconference Lexke Theatercafé

Na het enorme succes van vorig jaar heeft Jac Kuppens nu nog meer zin in de voorstellingen van dit jaar. Met veel enthousiasme is hij het hele jaar al bezig om informatie te verzamelen en alle gebeurtenissen…Oudejaarsconference Lexke Theatercafé

23-10-2017 12:13 – Ingezonden door Redactie

Na het enorme succes van vorig jaar heeft Jac Kuppens nu nog meer zin in de voorstellingen van dit jaar. Met veel enthousiasme is hij het hele jaar al bezig om informatie te verzamelen en alle gebeurtenissen van 2017 in zijn nieuwe Oudejaarsconference te verwerken. Na zoveel jaar in (en naast) de ton was het voor Jac een totaal andere beleving om 2 uur op het podium te staan.

Lexke Theatercafé is  blij en trots dat Jac dit jaar weer van de partij zal zijn met zijn gloednieuwe voorstelling “Lama Lache”. Vorig jaar was het succes zo groot, dat hij 5 voorstellingen voor een uitverkochte zaal heeft kunnen spelen. Dit jaar verwacht Lexke Theatercafé weer een enorme toeloop.  De eerste voorstelling staat gepland voor de Kerst, op zaterdag 23 december en de tweede op woensdag  27 december. Tijdens de voorverkoop op 23 oktober wordt bekeken of en hoeveel meer voorstellingen zullen worden georganiseerd. De verkoop van kaarten voor de Oudejaarsconference start op maandag 23 oktober om 20 uur in de Borgh. In verband met de grote vraag naar kaartjes voor de voorstellingen wil het bestuur van Lexke Theatercafé zoveel mogelijk theaterbezoekers in de gelegenheid stellen kaartjes te verkrijgen. Vanaf heden kunnen er maximaal 4 kaartjes per persoon gekocht worden. Kaarten voor de voorstellingen van 23 en 27 december 2017 zijn vanaf  24 oktober tijdens reguliere openingstijden verkrijgbaar in De Borgh te Budel. Op www.lexke.nl  kunnen ook kaarten besteld worden.

Powered by Blog Grabber