Ouderendag Seniorenvereniging Budel

Op de eerste vrijdag van oktober vierde Seniorenvereniging Budel de Ouderendag in De Borgh. Voorzitter Geert van Dommelen heette iedereen welkom. Er stond een presentatie van de fysiotherapeuten van Fysiofit Budel op het programma. Rene Smolders en Roy Claasen vertelden over het ontstaan van artrose….Ouderendag Seniorenvereniging Budel

22-10-2017 11:23 – Ingezonden door Redactie

Op de eerste vrijdag van oktober vierde Seniorenvereniging Budel de Ouderendag in De Borgh. Voorzitter Geert van Dommelen heette iedereen welkom. Er stond een presentatie van de fysiotherapeuten van Fysiofit Budel op het programma.
Rene Smolders en Roy Claasen vertelden over het ontstaan van artrose. En vooral over bewegen. Door te blijven bewegen kun je een operatie zo lang mogelijk uitstellen. Tijdens de pauze is er koffie en vlaai en de sfeer zit er goed in. De feeststemming nam nog meer toe met liedjes uit de goede oude tijd. Spelend op gitaar en accordeon wisten Erik Pullens en Hans van Buul, van Maestro & CO, de senioren in beweging te krijgen. Er wordt al uitgekeken naar Ouderdag 2018!

Powered by Blog Grabber