Paasei Dommelslag gevonden

Niet één, maar wel liefst drie winnaars voor de grote paaszoektocht doorheen Overpelt en Neerpelt. De winnaars ontvangen hun gewicht in waardebonnen uit de handen van centrummanager Bert Thijs, op woensdag…Paasei Dommelslag gevonden

27-04-2014 14:00 – Ingezonden door Redactie

Niet één, maar wel liefst drie winnaars voor de grote paaszoektocht doorheen Overpelt en Neerpelt. De winnaars ontvangen hun gewicht in  waardebonnen uit de handen van centrummanager Bert Thijs, op woensdag 23 april omstreeks 17u00 in het Rest-eau-Café. Subtropisch zwemparadijs S&R Dommelslag organiseerde de paaszoektocht in Overpelt en Neerpelt tijdens de paasvakantie.

 De zoektocht naar “het paasei van Dommelslag” bracht heel wat leven teweeg op de facebookpagina.  De centrummanager van Dommelslag verstopte op 6 april een groot S&R Paasei in de buurt . “Via de Google Earth-foto’s op onze facebookpagina en in het centrum kreeg je aanwijzingen over waar het ei precies lag”, vertelt Bert Thijs. “Het eerste ei zat verstopt in de Sevensmolen in Overpelt. Kenji Spelters vond het ei toevallig reeds op de eerste dag tijdens een middagje buiten spelen. Om de pret van de andere speurneuzen niet te verpesten, hebben we het ei gewoon opnieuw daar geplaatst.” Maar ook toen werd het de dag nadien al snel gevonden door Jonas de Werdt. De paasvakantie was nog lang niet voorbij, dus tijd voor een nieuwe en moeilijkere verstopplaats. Ditmaal was het de beurt  aan het Klankenbos in Neerpelt. Daar werd het paasei verstopt nabij het kunstwerk ‘Springtime in a small town’, waar Koen Slenders het woensdagavond gevonden heeft. De drie winnaars verdienen hun gewicht in waardebonnen bij Dommelslag en een reuze chocolade paasei.  Ze ontvangen hun prijs op woensdag 22 april om 17u00 in Dommelslag.

Powered by Blog Grabber