PaasSESSIEval 2014

Vorig jaar was het PaasSESSIEval zo’n groot succes dat een vervolg niet uit kan blijven. De Hofnar zorgt dit jaar wederom voor een swingend Pasen!PaasSESSIEval 2014

14-04-2014 16:15 – Ingezonden door Redactie

Vorig jaar was het PaasSESSIEval zo’n groot succes dat een vervolg niet uit kan blijven. De Hofnar zorgt dit jaar wederom voor een swingend Pasen! Op eerste Paasdag zorgen verschillende gelegenheidsbands voor een spetterende muzikale tribute avond in de Theaterzaal van De Hofnar. Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met Café de Fantast. Tweede Paasdag is de hele familie welkom bij de Paasbrunch met muzikaal entertainment en diverse kinderactiviteiten. De entree is op beide dagen gratis. U bent van harte welkom op het PaasSESSIEval! Kom wel op tijd, want vol=vol!

Eerste Paasdag 19.30 uur – 9 geweldige Tributebands op 2 podia
Voetjes van de vloer bij de PaasSessies! Het PaasSESSIEval begint op eerste Paasdag om 19.30 uur. Een bom vol programma met negen verschillende gelegenheidsbands op twee podia! Muzikanten uit Valkenswaard en omgeving spelen covers van een artiest die ze om uiteenlopende redenen willen eren. Een mooie avond met zeer afwisselende muziek. Met podia in de theaterzaal en in het Rabobank Theatercafé. Natuurlijk staan er bars in de theaterzaal en zijn de theaterstoelen eruit om lekker te kunnen swingen!
Tributes o.a.: David Bowie, The Cat Empire, Raymond van het Groenewoud, Caro Emerald, Santana.

Tweede Paasdag 11.00 uur – Muzikale Paasbrunch voor het hele gezin
Kom een eitje tikje bij de muzikale Paasbrunch! Op tweede Paasdag kunt u met het hele gezin tussen 11.00 en ongeveer 14.00 uur aanschuiven bij de muzikale Paasbrunch. Voor slechts € 3,50 p.p. kunt u gebruik maken van een heerlijk brunchplateau met een kopje koffie of thee. Wanneer u hier geen gebruik van maakt bent u natuurlijk ook van harte welkom. Live muziek op het podium zorgt voor een heerlijke sfeer. De kinderen hoeven zich zeker niet te vervelen. Ze kunnen knutselen, spelletjes spelen en nog veel meer. Kom gezellig met het hele gezin naar De Hofnar!
P.s. Reserveert u de brunch even? Dan weten wij hoeveel eitjes we mogen koken. (Dit kan via www.hofnar.nl of bij de servicebalie van De Hofnar.) Graag tot ziens in De Hofnar!

Powered by Blog Grabber