Paddenstoelenwandeling IVN Cranendonck

Dit jaar is de biefstukzwam de paddenstoel van het jaar. Die naam heeft hij niet voor niets: je gelooft zo dat er een biefstuk aan de voet van de boom ligt. Wie weet vinden de deelnemers aanstaande zondag…Paddenstoelenwandeling IVN Cranendonck

21-10-2017 11:17 – Ingezonden door Redactie

Dit jaar is de biefstukzwam de paddenstoel van het jaar. Die naam heeft hij niet voor niets: je gelooft zo dat er een biefstuk aan de voet van de boom ligt. Wie weet vinden de deelnemers aanstaande zondag wel zo’n mooi exemplaar tijdens de paddenstoelenwandeling.
Meer dan 100 ivn-afdelingen, verspreid door heel Nederland, verzorgen deze herfst een paddenstoelenwandeling. De wandeling is geschikt voor kinderen en volwassenen. Ook IVN Cranendonck is van de partij. De Wandelwerkgroep biedt op zondag 22 oktober deze wandeling aan in het Cranendonckse Bos. De start is om 13.30 uur, vanaf het terras van De Baronie, tegenover het kasteeltje op Cranendonck, gelegen aan de van Schoonvorstlaan Soerendonk. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Niet alleen gaan ze op zoek naar de mooiste paddenstoelen: deelnemers kunnen  genieten van de herfstkleuren, de typische herfstgeuren en de laatste ontwikkelingen van het Cranendonckse Bos. Er worden zoekkaarten uitgedeeld zodat iedereen zelf kan ontdekken welke paddenstoel er gevonden is en natuurlijk geven de gidsen uitleg. Deelname is zoals altijd gratis. Aanmelden is niet nodig. Iedereen is welkom. Tot ziens op zondag 22 oktober! Zijn er nog vragen? Bel dan met Nel Meulman, tel. 0031 495 – 592276.

Powered by Blog Grabber