Peltr Blond succesvol gelanceerd

Vrijdag 18 april is de Peltr Blond succesvol gelanceerd in diverse horeacazaken in Neerpelt en Overpelt. Ook hier werd de Peltr Blond goed onthaald gezien het feit dat hij na het eerste weekend reeds in verschillende zaken was uitverkocht.Peltr Blond succesvol gelanceerd

01-05-2014 08:50 – Ingezonden door Redactie

Vrijdag 18 april is de Peltr Blond succesvol gelanceerd in diverse horeacazaken in Neerpelt en Overpelt. Ook hier werd de Peltr Blond goed onthaald gezien het feit dat hij na het eerste weekend reeds in verschillende zaken was uitverkocht.

De verschillende horecazaken waaronder (fiets)cafés, restaurants en B&B’s zijn allemaal op hetzelfde moment gestart met de verkoop van de Peltr Blond. Inmiddels is er ook een origineel Peltr-glas. Samen met de bierkaartjes en tafelfolders is de Peltr Blond nu volop aanwezig in de diverse horeca. De volgende stap is het uitbreiden van de verschillende horecazaken én deelnemen aan diverse evenementen. Zo zal de Peltr Blond bijvoorbeeld ook gedronken kunnen worden op het festival Grote Heisa op 10 mei in Neerpelt. De 14 deelnemende zaken zijn in Neerpelt: café Compromis, Den Artiest, Den Drempel, Den Omweg, Franciscushof, Scoutsrally. In Overpelt kan iedereen in ‘t Pelterke, Ballasthoeve, café Durrep, De Floreffe, De Generaal, De Wedelse Molen en Dommelslag genieten van dit speciaalbier. De naam van dit blonde speciaalbier van 7% is een verwijzing naar de gemeentes Neerpelt en Overpelt; van deze regio zijn de 4 ondernemers namelijk afkomstig.

Powered by Blog Grabber