Pluk van de Petteflet

Woensdag 7 mei komt Pluk van de Petteflet naar De Hofnar in Valkenswaard. Kinderen spelen de hoofdrol in deze vrolijke muziekvoorstelling. Naar het gelijknamige boek van Annie M.G. Schmidt. Pluk, Aagje, de Stampertjes – wie kent ze niet?Pluk van de Petteflet

26-04-2014 18:00 – Ingezonden door Redactie

Woensdag 7 mei komt Pluk van de Petteflet naar De Hofnar in Valkenswaard. Kinderen spelen de hoofdrol in deze vrolijke muziekvoorstelling. Naar het gelijknamige boek van Annie M.G. Schmidt. Pluk, Aagje, de Stampertjes – wie kent ze niet? 

Het ventje met een rommelige bos haar in zijn kraanwagen is een van de beroemdste creaties van Annie M.G. Schmidt en Fiep Westendorp. In deze vrolijke muziekvoorstelling vindt Pluk een huisje in de torenkamer van de Petteflet en maakt hij vrienden onder mensen en dieren. Voor het eerst worden de hoofdrollen van Pluk en Aagje door kinderen gespeeld. Een bont poppen- en beestengezelschap bevolkt de Torteltuin die bedreigd wordt door graafmachines. In Pluk van de Petteflet, staan Pluk en zijn vrienden niet alleen klaar om de Torteltuin te redden, maar ook om een nieuwe generatie kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen. De swingende liedjes zijn gecomponeerd door Peter van de Witte van ‘Droog Brood’.
Na afloop van de voorstelling kun je in het Rabobank Theatercafé onbeperkt pannenkoeken eten voor € 5 p.p. inclusief een glaasje ranja voor de kinderen. Bij het reserveren van de voorstellingskaarten kunnen ook de plaatsen voor het pannenkoeken eten gereserveerd worden. Kaarten voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar à € 17,50 / kind € 12,50 via www.hofnar.nl of bij de servicebalie van De Hofnar (ma t/m vr 08.30-17.00 uur, za van 15.00-17.00 uur en 1 uur voor aanvang van elke voorstelling, tel. +31(0)40-2074020).

Aktie 
Wilt u gratis naar deze voorstelling? Stuur dan uiterlijk maandag 5 mei een e-mail naar ilse@hofnar.nl met een goede reden waarom juist u deze kaarten zou moeten winnen. De inzender met de beste/leukste reden wint twee kaarten voor deze voorstelling!

Powered by Blog Grabber