PLUS Dennis van Moorsel uitgerust met AED

Vanaf heden is PLUS Dennis van Moorsel in Budel-Schoot voorzien van een eigen AED apparaat.  Onlangs werd er iemand onwel in de supermarkt, uit voorzorg werd er toen bij het gemeenschapshuis het AED apparaat…PLUS Dennis van Moorsel uitgerust met AED

10-04-2014 17:00 – Ingezonden door Redactie

Vanaf heden is PLUS Dennis van Moorsel in Budel-Schoot voorzien van een eigen AED apparaat.  Onlangs werd er iemand onwel in de supermarkt, uit voorzorg werd er toen bij het gemeenschapshuis het AED apparaat gehaald. Het was bijzonder fijn dat dit mogelijk was, maar in echte ernstige situaties, kost het kostbare tijd om deze op te halen. Om deze redenen besloot Dennis van Moorsel, zelf een AED apparaat aan te schaffen.  Dennis van Moorsel: “We krijgen duizenden klanten per week over de vloer, en helaas hebben we dan ook ooit te maken met dingen die minder prettig zijn. Ik zou het niet kunnen verteren als er iets gebeurd in onze winkel, en wij daar niet adequaat op kunnen reageren, vandaar dat wij een AED hebben aangeschaft”. De AED hangt duidelijk zichtbaar bij de kassa’s.  Een AED probeert ervoor te zorgen dat indien je hart fibrilleert (klappert) het hart door middel van een elektronische puls weer met dezelfde regelmaat gaat kloppen. PLUS Supermarkt is gelegen  aan de Parallelweg 1b te Budel-Schoot.

Powered by Blog Grabber