Plus Plein Festijn 2014!

Na het geslaagde Plus Plein Festijn in 2013, komt er op 28 juni 2014 een tweede editie van het Plus Plein Festijn in Budel-Schoot! Vanaf zondag 04 mei 2014 kunt u bij Plus Dennis van Moorsel weer zes weken…Plus Plein Festijn 2014!

04-05-2014 14:30 – Ingezonden door Redactie

Na het geslaagde Plus Plein Festijn in 2013, komt er op 28 juni 2014 een tweede editie van het Plus Plein Festijn in Budel-Schoot! Vanaf zondag 04 mei 2014 kunt u bij Plus Dennis van Moorsel weer zes weken lang sparen om bij dit gezellige evenement aanwezig te zijn! Tijdens het PLUS Plein Festijn geniet u niet alleen van de gezelligheid met livemuziek, maar ook van een geheel verzorgde barbecue!

Dennis van Moorsel is met zijn Plus supermarkt hoofdsponsor én initiatiefnemer van het evenement. ‘Ik wil iets terugdoen voor de klanten van mijn winkel en toen ik naar het plein naast mijn winkel keek, dacht ik ineens dat we daar iets mee moesten doen. Samen met Drieman Events is toen het idee van het Plus Plein Festijn ontstaan. Vorig jaar hebben we zoveel goede reacties gehad en daarom gaan we het ook dit jaar weer organiseren.’

Het Plus Plein Festijn heeft iets weg van een buurtfeest, alleen dan een stuk groter! Van een kinderhoek tot een avondvullend programma met livemuziek vanaf het podium, overal is aan gedacht tijdens deze avond. Dit jaar kan zelfs een eventuele WK wedstrijd van het Nederlands elftal bekeken worden! ‘Indien het Nederlands Elftal de eerste ronde op het WK overleeft en tweede wordt in de poule, speelt het op de avond van het Plus Plein Festijn in de achtste finales tegen de winnaar van poule A. Hoogstwaarschijnlijk is dat Brazilië’, aldus organisator Jordy Drieman. ‘Het WK is net als het Plus Plein Festijn een geweldige happening, dus we zijn blij dat we een vergunning gekregen hebben om de wedstrijd uit te mogen zenden. De wedstrijd begint al om 18.00 uur, dus dat betekent dat we onze gasten tijdens het eten kunnen laten genieten van deze wedstrijd’, aldus Dennis van Moorsel. Mocht Nederland de poulefase niet overleven, dan is dat ook geen probleem, want er is ook dit jaar weer een avondvullend programma in elkaar gezet. Hoofdact van deze avond is opnieuw KIX. Vorig jaar heeft de band veel complimenten gekregen voor het optreden op het Plus Plein Festijn en daarom zijn ze ook voor dit jaar vastgelegd.

Spaar bij PLUS Dennis van Moorsel voor een entreebewijs van 04 mei 2014 tot en met 14 juni 2014. Bij inlevering van een volle spaarkaart ontvangt u met de bijbetaling van € 2,50 per kind (tot 12 jaar) of € 7,50 per volwassenen een entreekaart dat u toegang biedt tot dit geweldige evenement! Tijdens de avond geniet u niet alleen van de gezelligheid, maar ook van een geheel verzorgde barbecue (tot 22.00 uur)! We zien u graag op 28 juni 2014 op het Stationsplein in Budel-Schoot!

Powered by Blog Grabber