Promskoor zoekt jou!

Wie wil zingen bij het promskoor en actief wil meedoen op het podium tijdens de Buulse Proms, kan nu zijn of haar kans grijpen! Zowel mannen als vrouwen zijn immers welkom om mee te zingen. Aanmelden kan via Experience of harmonie EMM.Promskoor zoekt jou!

14-04-2014 17:00 – Ingezonden door Redactie

Wie wil zingen bij het promskoor en actief wil meedoen op het podium tijdens de Buulse Proms, kan nu zijn of haar kans grijpen! Zowel mannen als vrouwen zijn immers welkom om mee te zingen. Aanmelden kan via Experience of harmonie EMM.

De Buulse Promsconcerten worden op 24 en 25 oktober gehouden in de Zuiderpoort in Budel. Het promskoor brengt drie bijzondere zangnummers en zal daarnaast de harmonie en enkele solisten ondersteunen bij diverse nummers. Meld je vóór 28 april aan bij het secretariaat van Experience: info@experience-budel.nl of bij harmonie EMM: info@harmonie-emm.nl De koorrepetities voor de Proms starten maandag 28 april. Er wordt wekelijks gerepeteerd op maandag, van 20 uur tot 21.30 uur in zaal Bellevue aan de Maarheezerweg 1 in Budel.

Powered by Blog Grabber