Reis naar Italiaanse Puglia en Basilicata

Geïnteresseerd maar geen lid van Pasar? Ook als niet-lid kan je mee! De groep vertrekt op Schiphol voor een 6-daagse belevingsreis door de hak van Italië. Tijdens deze 6-daagse rondreis per autocar logeren…Reis naar Italiaanse Puglia en Basilicata

23-10-2017 12:22 – Ingezonden door Redactie

Geïnteresseerd maar geen lid van Pasar? Ook als niet-lid kan je mee! De groep vertrekt op Schiphol voor een 6-daagse belevingsreis door de hak van Italië. Tijdens deze 6-daagse rondreis per autocar logeren ze in 4 viersterrenhotels. Ze bezoeken er de mooie natuur van het binnenland en zeker ook de kust. Het zuiden van Italië is redelijk vlak tot glooiend en wordt bergachtig naarmate je meer het midden van de laars opzoekt. Kortom een mooi gevarieerd landschap van prachtige natuur, afgewisseld met reusachtige olijvenboom velden en landbouwgebieden. Zij bezoeken er natuurlijk ook de verschillende steden en de culturele waardevolle sites: Bari, Lecce, Matera, Martina Franco, Alberobello en Ostuni. Ze bezoeken er niet alleen kerken of godsdienst gerelateerde sites maar ook mooie kastelen, een Unesco werelderfgoed natuurpark en een olijfperserij met proeverij. Verder staan er nog het bezoek aan een pittoresk vissersdorpje aan de Adriatische kust, de wereldberoemde Trulli’s, een volledig wit stadje, een mooi amfitheater, de unieke grotkerken en grotwoningen op het programma. Kortom een goedgevuld programma met toch nog de vrijheid om af en toe zelf eens door de typische smalle straatjes van een pittoresk stadje te wandelen en dit voor een paar uur te verkennen. Er zijn twee data voorzien. De eerste reis gaat door van 21 t/m 26 september en de tweede van 28 september t/m 3 oktober 2018. Deze periode werd gekozen omdat de temperaturen er dan nog goed zijn en de echte toeristische drukte dan al voorbij is. Deze reis wordt in volpension aangeboden en kost voor de leden € 840 p/p en € 860 p/p voor de niet-leden. De transfer per bus van en naar de luchthaven is eveneens inbegrepen. Inschrijven kan nog tot 21 oktober 2017. Geïnteresseerd maar graag nog meer informatie? Doe een mail naar [email protected] of tel.: 0032 (0)11 622592.

Powered by Blog Grabber