Roman Powerpop Roadshow

Afgelopen vrijdag waren de “partners in crime” en “powerpopbloedbroeders” Laurens Leurs, Chris Leurs en Frank Coonen te gast in De Posthoorn. Leurs, Leurs en Cooenen waren met The Romans tussen 1987 en…Roman Powerpop Roadshow

23-10-2017 12:10 – Ingezonden door Redactie – Foto’s Frank Emmers

Afgelopen vrijdag waren de “partners in crime” en “powerpopbloedbroeders” Laurens Leurs, Chris Leurs en Frank Coonen te gast in De Posthoorn. Leurs, Leurs en Cooenen waren met The Romans tussen 1987 en 2000 succesvol. Ze zijn nu terug bij elkaar voor een Roman Powerpop Roadshow met een grote bak minor en major classics die hen inspireerden, die hen triggerden, die hen een goed gevoel gaven, toen… en nu nog altijd!

In het voorprogramma stond de groep Debris op het podium.

Foto’s Frank Emmers. De link naar het volledige album : https://flic.kr/s/aHskq7fxNW

Powered by Blog Grabber