Schepencollege koopt sticker Rode Kruis

Nog tot 8 mei gaan in heel Vlaanderen de Rode Kruisvrijwilligers de straat op voor de jaarlijkse stickerverkoop. Dit jaar siert stripfiguur Jommeke de sticker.Schepencollege koopt sticker Rode Kruis

05-05-2014 08:45 – Ingezonden door Redactie

Nog tot 8 mei gaan in heel Vlaanderen de Rode Kruisvrijwilligers de straat op voor de jaarlijkse stickerverkoop. Dit jaar siert stripfiguur Jommeke de sticker. Ook de vrijwilligers van het Rode Kruis van Hamont-Achel zetten zich weer in om zoveel mogelijk stickers te verkopen en op die manier hun dagelijkse werking te kunnen financieren. Wie een sticker koopt, zorgt er dus mee voor dat de Rode Kruisafdeling in de buurt altijd paraat is om mensen in nood te helpen.
De burgemeester en schepenen van Hamont-Achel gaven alvast het goede voorbeeld en kochten elk een sticker uit de handen van voorzitter Jan Van Asten en Jef Bloemen.

De komende dagen zullen de vrijwilligers van het Rode Kruis niet weg te denken zijn uit het straatbeeld. Een sticker kost vijf euro en geeft bovendien kans tot het winnen van een mooie prijs.

Powered by Blog Grabber