Scouts Hamont viert 10e editie van Sint-Maarten

ijdens het eerste weekend van november, meer bepaald vrijdag 3 en zaterdag 4, viert Scouts Hamont de 10e editie van het Sint-Maartensfestijn. Traditiegetrouw wordt op het terrein tegenover Punch Hamont…Scouts Hamont viert 10e editie van Sint-Maarten

21-10-2017 11:13 – Ingezonden door Redactie

ijdens het eerste weekend van november, meer bepaald vrijdag 3 en zaterdag 4, viert Scouts Hamont de 10e editie van het Sint-Maartensfestijn. Traditiegetrouw wordt op het terrein tegenover Punch Hamont een feesttent neergezet die plaats biedt voor de 1500 bezoekers verspreid over de twee dagen. Op vrijdagavond kan de jeugd van Hamont en omstreken zich stevig uit de bol laten gaan op de Burn Down Party met muziek van DJ Ganzz, Délo, $oldout en Bessie. Speciaal voor deze 10e editie voorziet de organisatie een fuifbus zodat iedereen veilig en wel thuis kan geraken. Op zaterdagavond organiseert de Jin, de oudste leden van de Scouts, een spokentocht in de bossen. Vertrekken kan om 19u, 19u15 en 19u30. Onderweg wordt er ook een kleine pauze ingelast om een borreltje te nuttigen. Om 20u wordt het groots Sint-Maartensvuur aangestoken en starten de muziek van live-bands The Pixels en Nerveus. Nadien volgt er nog een afterparty met DJ Tony De Ruyter. Iedereen van harte welkom!

Powered by Blog Grabber