Seniorenmiddag Soerendonk

Op 11 oktober was seniorenvereniging ’t Botermenneke uit  Gastel te gast bij de seniorenvereniging van Soerendonk in gemeenschapshuis Den Donck. De seniorenvereniging van Soerendonk hadden een muziekmiddag  georganiseerd. De middag werd geopend door de sociaal makelaar Mariette Claessens, bijgestaan…Seniorenmiddag Soerendonk

22-10-2017 11:23 – Ingezonden door Redactie

Op 11 oktober was seniorenvereniging ’t Botermenneke uit  Gastel te gast bij de seniorenvereniging van Soerendonk in gemeenschapshuis Den Donck. De seniorenvereniging van Soerendonk hadden een muziekmiddag  georganiseerd. De middag werd geopend door de sociaal makelaar Mariette Claessens, bijgestaan door  wijkverpleegkundige Ellen Verhappen. Zij gaven uitleg waarom de sociaal makelaar door de gemeente in het leven was geroepen. Dit was een duidelijke uitleg waar aandachtig naar geluisterd werd.  Daarna bracht muziekgroep Helmonds Liedertafel ’t Akkoordje uit Helmond een mooie muzikale middag ten gehore.  Deze groep, bestaande uit zestig leden, bracht een zeer breed repertoire, gaande van Blue Diamonds, Elvis, Vader Abraham (mooi Griekenland) tot Mary Servaas en nog veel meer.  De dank vanuit Gastel gaat vooral uit naar het bestuur van de seniorenvereniging uit Soerendonk voor de uitnodiging  en de leden van ’t Botermenneke hopen in de toekomst de mogelijkheid te hebben om ook eens de seniorenvereniging van Soerendonk uit te nodigen maar helaas is dit voorlopig, met een te kleine Schaapskooi, nog niet mogelijk.

Powered by Blog Grabber