Stef Bos brengt de lente naar het Munttheater

Stef Bos toert dit seizoen door het land onder het motto: “Pessimisme is het kijken naar de werkelijkheid op een te korte termijn.” Deze kleine toer met alleen muzikant René van Mierlo mag hetzelfde motto…Stef Bos brengt de lente naar het Munttheater

01-05-2014 10:00 – Ingezonden door Redactie

Stef Bos toert dit seizoen door het land onder het motto: “Pessimisme is het kijken naar de werkelijkheid op een te korte termijn.” Deze kleine toer met alleen muzikant René van Mierlo mag hetzelfde motto dragen, want ook elke lente is van die uitspraak het bewijs. Op zaterdag 3 mei is Stef Bos te gast in het Munttheater. 

Een kleine tour. Kleine bezetting. Gitaar en piano. De zanger en de muzikant. Stef Bos en René van Mierlo. Samen gaan ze op zoek naar iets groots. In de lente. Alles is helemaal nieuw. De zanger van het bekende nummer ‘Papa’ heeft een bijzondere plaats veroverd in de kleinkunstwereld. Zijn dichterlijke, soms filosofische instelling levert steeds weer prachtig materiaal op.

Speciale gast
Op zaterdag 3 mei treedt er een speciale gast op samen met Stef Bos, genaamd J.P. Joosten. J.P. zingt nummers van Stef Bos in het Venloos dialect en was in 2012 genomineerd voor de Jo Erens-prijs tijdens ‘De Nach van het Limburgs Leed’. Jaren geleden maakte Stef voor het eerst kennis met de sterke natuurlijke en authentieke stem van J.P. ‘Zijn stem kwam volledig tot zijn recht. Ik vond het beter dan mijn eigen versie’, aldus Stef. Lente is een mooie voorstelling met poëtische, Nederlandstalige nummers, gezongen met de warme stem die we van Stef Bos gewend zijn.  Lente is op zaterdag 3 mei te zien in het Munttheater. Kijk voor meer informatie, filmpjes en het kopen van kaarten op www.munttheater.nl.

Powered by Blog Grabber