Steun stichting Opkikker

Basisschool de Triolier vindt het belangrijk om zich in te zetten voor verschillende goede doelen.Steun stichting Opkikker

08-04-2014 10:01 – Ingezonden door Redactie

Basisschool de Triolier vindt het belangrijk om zich in te zetten voor verschillende goede doelen. In de eerste helft van het schooljaar heeft de school, aansluitend op de dag van de rechten van het kind, overtollige leermiddelen geschonken aan De pre-school van het Kasanka National Park in Zambia. Sinds januari van dit jaar, kunnen de leerlingen,van deze school, spelen en leren met (overtollige) leermiddelen van de Triolier

Voor het binnenlandse doel heeft de school het dicht bij huis gezocht en heeft samen met Kevin Schellekens, ambassadeur van stichting Opkikker en oud-leerling van onze school, een ludieke actie opgezet voor Stichting Opkikker. Stichting Opkikker levert een bijdrage aan de mentale energie van een langdurig ziek kind door het organiseren van een dag vol ontspanning en blijheid samen met het gehele gezin (inclusief voorpret, nagenieten en de herinnering voor jaren).

Kevin lijdt aan de “ziekte van Steinert”( een spierziekte) en heeft al een aantal keren dankbaar gebruik mogen maken van de activiteiten van Stichting Opkikker. Aangezien de stichting afhankelijk is van vrijwillige bijdragen, heeft Kevin de taak om geld in te zamelen voor de stichting, zodat deze nog heel veel gezinnen blij kan maken met een onvergetelijke dag.

Als school vinden wij het erg goed om hier een steentje aan bij te dragen en daarom gaan de leerlingen van 4 t/m 10 april 2014 klavertjes vier verkopen. U steunt hier niet alleen stichting Opkikker mee, maar ook OBS De Triolier zelf. Na aftrek van de organisatiekosten, komt 50% van de opbrengst ten goede aan de school. De klavertjes vier (bestaande uit een potje, een jiffy-schijfje(gedroogde aarde) en bolletjes) kosten €2,50 en zullen binnen twee weken bij u thuis worden bezorgd. Mocht u zelf een goed idee hebben, voor een lokaal, landelijk of wereld doel, laat dit dan weten door een mailtje te sturen naar [email protected]

 

Powered by Blog Grabber