Succes voor Koryosports

Op zaterdag 11 mei wist het sportteam van KoryoSports weer goed te scoren. Ditmaal in Best (NL) tijdens het jaarlijks Kawarmala Toernooi. Van de 16 deelnemers behaalden 11 taekwondoka’s een ereplaats.Succes voor Koryosports

17-05-2014 11:41 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 11 mei wist het sportteam van KoryoSports weer goed te scoren. Ditmaal in Best (NL) tijdens het jaarlijks Kawarmala Toernooi. Van de 16 deelnemers behaalden 11 taekwondoka’s een ereplaats. Dit toernooi is vooral een mooi toernooi voor opkomende wedstrijdsporters. Dicht bij huis en een deelname van vooral ook veel jeugd. Onze sporters wisten 5 eerste plaatsen te behalen. Deze prestatie werd geleverd door 1e plaats voor Nino Westhiner, Charissa Koopman, Deveron Gibbes, Zampanja Westhimer en Ismail Qaedi. Een 2e plaats was er voor Talha Shaikh, Kim Adriaans en Varsha Bolhuis.De 3e plaats behaalden Kaya Wijnstekers, Jewel Wilson en Bliss Wilson.

Taekwondo Open Greece 2014
Daarnaast wist Deveron Gibbens onlangs Brons te halen tijdens de Open Griekse Kampioenschappen in Kos. Aan dit kampioenschap namen 600 sporters deel voornamelijk van topsport selectie teams uit een groot aantal landen waaronder  USA, Servië, België, Duitsland, Spanje, Brazilië, Cyprus etc. Deveron leverde een mooie prestatie door 2 overwinningen te behalen. Tijdens de semi-finale verloor hij helaas van zijn Griekse tegenstander waarbij partijdigheid nogal zwakjes uitgedrukt was van de Griekse scheidsrechters maar ondanks dat, een geweldige prestaties op zo een toptoernooi. Een bronzen medaillon behalen op dit niveau is op zich al een prestatie. Robin Didden, Charissa Koopman en Nino Westhiner behaalden helaas geen prijs maar beginnen stapje voor stapje aardig aan te sluiten in het internationaal topsport circuit. 

Powered by Blog Grabber