Tippers op minibivak

De Chirogroep De Tippers, met de leeftijd tussen 12 en 14 jaar, moeten elke maand een opdracht volbrengen, zo ook tijdens de minibivak.Tippers op minibivak

23-04-2014 08:45 – Ingezonden door Redactie

De Chirogroep De Tippers, met de leeftijd tussen 12 en 14 jaar, moeten elke maand een opdracht volbrengen, zo ook tijdens de minibivak. Als ze de opdracht iedere maand tot een goed einde brengen krijgen ze een verrassing tijdens het kamp! Voor de maandopdracht van deze maand moesten ze een artikel over de Chiro schrijven en laten publiceren in een krant, zoals het HAC Weekblad.

‘Donderdag 10 april zijn wij, de Tippers, heel enthousiast vertrokken richting Achel, want daar gingen we op minibivak bij de Blanc Montagne namelijk de Witteberg. Het thema van de bivak was ‘Beat-da Bomazz’. Er werden heel wat leuke activiteiten gedaan, maar het leukste was de opgroeikampioen. Er werden spelletjes gespeeld rond alle levensfases, van baby tot bomma. Pr spel kon je groeien en naar een andere levensfase overgaan. De persoon die het eerste bejaard was was de enige echte opgroeikampioen. Het leukste was dat Iris, de kleinste van de bende, het meest gegroeid was en dus de officiele opgroeikampioen was! Het was een mini-bivak om nooit te vergeten! En bij dezen is ook meteen de maandopdracht geslaagd! Op naar de volgende!

Powered by Blog Grabber