Toni Coppers in CC Palethe

Toni Coppers is een van onze populairste misdaadauteurs. Zijn reeks rond commissaris Liese Meerhout is een klassieke bestseller geworden. Coppers kreeg veelvuldige nominaties voor zowel De Gouden Strop…Toni Coppers in CC Palethe

21-10-2017 11:09 – Ingezonden door Redactie

Toni Coppers is een van onze populairste misdaadauteurs. Zijn reeks rond commissaris Liese Meerhout is een klassieke bestseller geworden. Coppers kreeg veelvuldige nominaties voor zowel De Gouden Strop (1x), De Diamanten Kogel (3x) als de Hercule Poirotprijs (4x). ‘Dood water’ kreeg in 2014 de Hercule Poirotprijs voor de beste Nederlandstalige misdaadroman, ‘De Vleermuismoorden’ -in 2015- en ‘De hondenman’ –in 2016- werden bekroond met de Hercule Poirot Publieksprijs.

De verfilming van zijn boeken werd uitgezonden in het voorjaar van 2016. Tijdens zijn lezingen neemt hij de aanwezigen mee naar een echt moordonderzoek en geeft hij een unieke en bijzonder leerrijke inkijk in het tot stand komen van zijn boeken. Toni Coppers komt op 26 oktober om 20.30 uur naar CC Palethe (Jeugdlaan 2 in Overpelt). Tickets kosten €7 en zijn te bestellen via [email protected] of via tel. 0032 11 64 59 52.

Powered by Blog Grabber