Topmuziek in en uit de regio

Zondag 5 november kunt u genieten van top amateurmuziek in en uit de regio.  In de ochtend treden de Philharmonie uit Leende en Harmonie Semper Unitas uit Sambeek voor u op. Beide orkesten spelen op het hoogste niveau voor amateurorkesten en laten u deze ochtend genieten van o.a. Amerikaanse filmmuziek…Topmuziek in en uit de regio

23-10-2017 12:13 – Ingezonden door Redactie

Zondag 5 november kunt u genieten van top amateurmuziek in en uit de regio.  In de ochtend treden de Philharmonie uit Leende en Harmonie Semper Unitas uit Sambeek voor u op. Beide orkesten spelen op het hoogste niveau voor amateurorkesten en laten u deze ochtend genieten van o.a. Amerikaanse filmmuziek of muzikale vertolking van de Legende van het Duvelsklökske in Sambeek.  Beide orkesten zitten in de voorbereiding op een belangrijk muziekwedstrijd wat een hoogstaande uitvoering garandeert. In de middag kunt u genieten van de andere regionale orkesten. Harmonie Juliana uit Someren-Einde neemt u mee naar Bijbelse verhalen rondom de Ark van Noach compleet met een razende storm. Laat in de middag kunt ditzelfde nummer nogmaals beluisteren als De Poort van Brabant uit Maarheeze dit in een fanfare uitvoering gaat brengen. Fanfare St. Nicasius neemt u muzikaal mee in de legende van de Zwaanridder en De heerlijkheid uit Sterksel brengt u in Keltische sferen met het nummer Pastorale. Budel-Schoot/Hamont combinatie Sint Antonius/St. Cecilia laat u genieten van prachtige musical muziek met Les Miserables en The Phantom of the Opera.  Deze concertreeks onder de naam Everhard Winters Festival vindt plaats in De Ruchte in Someren en begint om 11 uur  met Leende gevolgd door Sambeek. Om ± 17:15u zorgt Maarheeze voor de afsluiting van deze muzikale dag. De toegang is geheel gratis en tussen elk optreden maar ook tussen de nummers door is het mogelijk de zaal te betreden of ook weer te verlaten. Ideaal dus ook voor kinderen om (even) te komen luisteren naar wat er met blaasmuziek en slagwerk allemaal mogelijk is.

Powered by Blog Grabber