Veel belangstelling Open Dag Buuls zitje

Op 22 oktober hield Huiskamer ’t Buuls zitje een Open Dag in hun nieuw onderkomen op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 32. Het team vrijwilligers, de sociaal makelaar en eigenaar toonden trots hun mooie Huiskamer….Veel belangstelling Open Dag Buuls zitje

27-10-2017 15:14 – Ingezonden door Redactie

Op 22 oktober hield Huiskamer ’t Buuls zitje een Open Dag in hun nieuw onderkomen op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 32. Het team vrijwilligers, de sociaal makelaar en eigenaar toonden trots hun mooie Huiskamer. Er was veel belangstelling voor de activiteiten die georganiseerd worden in ’t Zitje, maar ook voor de mooie verbouwing van de voormalige bloemisterij. Onder het genot van een kopje koffie of thee met een lekkernij konden de bezoekers alles eens goed op zich laten inwerken. Ook nu weer werd duidelijk dat, ondanks dat veel bezoekers voor de eerste keer kwamen, ze toch vaak bekenden tegen kwamen en er al afspraken gemaakt werden om toch eens vaker binnen te lopen. Zelfs wethouder Van Tulden kwam een kijkje nemen en was enthousiast over ruimte, vrijwilligers en activiteiten. Al met al een geslaagde dag en toen de laatste bezoeker het pand had verlaten stond de teller op 102 bezoekers! De vrijwilligers en sociaal makelaar Willemien Zaeyen kunnen terugkijken op een geweldige promotiedag.

Powered by Blog Grabber