Veilingitems HA for Life

De Music for Life actie komt stilaan op kruissnelheid. Het slotevenement op 15 december met After workparty van 17 uur tot 20 uur en aansluitend fuif met tal van verrassingen krijgt stilaan zijn definitieve vorm. En wat de grote online veiling via facebook ‘HA for life’ betreft. Deze bereikt bijna zijn…Veilingitems HA for Life

27-10-2017 15:10 – Ingezonden door Redactie

De Music for Life actie komt stilaan op kruissnelheid. Het slotevenement op 15 december met After workparty van 17 uur tot 20 uur en aansluitend fuif met tal van verrassingen krijgt stilaan zijn definitieve vorm. En wat de grote online veiling via facebook ‘HA for life’ betreft. Deze bereikt bijna zijn 50ste veilingstuk. Vandaag presenteren we jullie weer enkele hiervan.

In tijden van smartphones dreigt de tastbare foto al eens op de achtergrond te verdwijnen. Maar niets is mooier dan het doorbladeren van een album met echte foto’s. We zijn dan ook zeer blij dat we een professionele fotoreportage mogen aanbieden. Fotografe Sofie van Overloop nodigt 1 gezin uit voor een 1,5 uur durende fotoshoot. Na afloop mag de hoogste bieder 15 afdrukken uitkiezen. Een zeer waardevol veilingstuk voor een zeer goed doel.
En wie wil niet eens een bekende Vlaming ontmoeten. Momenteel zetelt ze weer als jurylid in ‘The Voice’ maar op 9 maart 2018 staat Natalia op het podium in De Posthoorn in Hamont. Dit optreden is al enige tijd hopeloos uitverkocht. Jammer voor de fans die te laat waren. Maar dankzij Bjorn de Waal, coördinator van de lokale cultuurdienst, mogen wij nog 2 tickets veilen voor het concert. Een telefoontje met de entourage van de Kempense Tina Turner heeft de kaarten nog iets waardevoller gemaakt. Want ze geven toegang tot een exclusieve meet and greet met de ster van de avond. Uiteraard mogen ook mensen die wel al kaarten hebben meebieden. Dat geeft dan recht op de backstage ontmoeting voor 2 personen.
Dus doe een bod en maak kans op een praatje met Natalia.
De eerste veilingverkoop start vanaf 1 november. Wie niet kan wachten en kennis wil maken met alle veilingstukken kan binnenkort in de etalage van Meubelen Stevens gaan kijken. Alle veilingstukken zullen daar gepresenteerd worden.

Powered by Blog Grabber