Veilingitems HA for Life

Vorige week werd de lancering van een nieuwe warme actie in het kader van Music for Life bekend gemaakt via HAC Weekblad. Vanaf deze week laat de organisatie de lezers elke week kennismaken met enkele…Veilingitems HA for Life

23-10-2017 13:53 – Ingezonden door Redactie

Vorige week werd de lancering van een nieuwe warme actie in het kader van Music for Life bekend gemaakt via HAC Weekblad. Vanaf deze week laat de organisatie de lezers elke week kennismaken met enkele interessante veilingstukken die vanaf 1 november te koop worden aangeboden op de Facebookpagina  ‘HA for life’.

Het eerste veilingstuk is meteen een voltreffer. Het nieuwe seizoen van kijkcijferkanon ‘De Slimste Mens ter Wereld’ ging deze week weer van start. Via ex-Hamontenaar Annick Bongers mogen wij 2 pakketten toegangskaarten aanbieden voor de opnames van de halve finale. Deze zullen plaatsvinden op dinsdag 12 december. We veilen 1 pakket van 2 tickets en 1 pakket van 3 tickets. Dus wil je het allemaal wel eens van heel dichtbij meemaken, bied dan vanaf 1 november mee en steun onze actie ten voordele voor vzw Menno’s droom.

Ook de broers Stefan en Luc Boonen beiden hun medewerking bevestigd. Geboren Hamontenaar en gekend jeugdauteur Stefan Boonen veilt een klasbezoek voor 2 tot 3 klassen. Hij vertelt, leest voor uit zijn kinderboeken en beantwoordt vragen. Leerrijk en leuk! Zijn broer en fervent natuurliefhebber, Luc Boonen, wil daarentegen zijn kennis van onze omgeving graag met jullie delen in de vorm van twee activiteiten. Een begeleide natuurwandeling van twee uur (of langer) voor een familie/vereniging/klas/… in de omgeving van de Achelse kluis. Tijdstip is vrij te kiezen.?Daarnaast nodigt hij ons uit om op zoek te gaan naar de ‘Big Three’ in Hamont-Achel: een avontuurlijke speurtocht naar de grote zoogdieren (ree, vos, everzwijn). Vergeet niet de facebookpagina ‘HA for life’ goed in het oog te houden. Daar kan je bijna dagelijks kennis maken met nieuwe veilingstukken.

Powered by Blog Grabber