Voorjaarswandeling De Bergrunners

Op zondag 13 april  is er een wandeling voor alle wandelliefhebbers georganiseerd door de Bergrunners.Voorjaarswandeling De Bergrunners

11-04-2014 12:15 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 13 april  is er een wandeling voor alle wandelliefhebbers georganiseerd door de Bergrunners. Het is al vroeg voorjaar en de natuur is al volop aan het uitlopen. De wandeling gaat deze zondagmorgen door het natuurgebied Gastelse heide/ Leenderbossen. De wandeling gaat vanaf de Katteput over de Gastelse heide naar de Leenderbossen. Hier worden verschillende vennen en natuurgebieden doorkruist om uiteindelijk via de Achelse kluis weer bij de Katteput te arriveren. Het startpunt is aan de Katteput, vanuit Budel richting Achelse Kluis en op het einde van de Bergbosweg rechtsaf op de doodlopende verharde weg begin rood fietspad. ( zie kaartje startpunt )  De wandeling begint om 9.30 uur. De tocht duurt ongeveer een uur en 45 minuten en gaat over goed begaanbare wegen voor zowel de wandelaars als de Nordic Walkers. Na de wandeling is er voor iedereen koffie/thee/fris. Er wordt in minimaal twee groepen gewandeld, afhankelijk van het wandeltempo. (De volgende wandeling is op zondag 11 mei) Voor uitgebreide informatie zie internet: www.bergrunners-budel.nl of tel: 0031 495 – 492030  en 496017

Powered by Blog Grabber