Wegomleiding: werken aan Keunenlaan

Vanaf maandag 23 oktober vinden er werken plaats in de Keunenlaan. Ter hoogte van huisnummer 16 dient een kapot rioleringsdeksel vervangen te worden. Hierdoor zal je er tot en met vrijdag 27 oktober verkeershinder…Wegomleiding: werken aan Keunenlaan

23-10-2017 09:57 – Ingezonden door Redactie

Vanaf maandag 23 oktober vinden er werken plaats in de Keunenlaan. Ter hoogte van huisnummer 16 dient een kapot rioleringsdeksel vervangen te worden. Hierdoor zal je er tot en met vrijdag 27 oktober verkeershinder ondervinden. In samenspraak met de politie heeft de stad beslist een omleiding te voorzien voor wie richting Nederland rijdt. Bestuurders die naar Hamont rijden, zullen enkel lichte hinder ondervinden.

Maandagochtend om 08.00 starten de werken. Deze nemen 2 à 3 dagen in beslag. Omdat er echter gewerkt wordt met beton is een bijkomende uithardingstijd noodzakelijk. Tegen vrijdagavond 17.00 uur moet alle hinder achter de rug zijn. In tussentijd wordt een omleiding voorzien.

Tijdens de werkuren – van 07.30 tot 16.00 uur – dient het verkeer dat vanuit Hamont komt de omleiding te volgen via de Schootstraat en Korte Schootstraat. Het verkeer dat van Nederland komt, ondervindt enkel hinder van een kleine wegversmalling en wordt niet omgeleid. Buiten de werkuren geldt er beurtelings verkeer waarbij het verkeer vanuit Hamont voorrang moet verlenen aan tegenliggers afkomstig uit Nederland. Voetgangers en fietsers kunnen ten allen tijde door.

Powered by Blog Grabber