Werken bij stadhuis Hamont-Achel

Nog tot en met vrijdag 18 april zullen de stadsdiensten de doorgang onder en de omgeving rond het stadhuis heraanleggen.Werken bij stadhuis Hamont-Achel

11-04-2014 11:15 – Ingezonden door Redactie

Nog tot en met vrijdag 18 april zullen de stadsdiensten de doorgang onder en de omgeving rond het stadhuis heraanleggen.

Onvermijdelijk zullen de werken enige hinder met zich meebrengen. De parkeerplaatsen achter het stadhuis zullen niet toegankelijk zijn en het stadhuis zelf zal enkel toegankelijk zijn vanaf de zijde van het marktplein. Wie zijn voertuig toch in de nabijheid van het stadhuis wenst te parkeren, kan hiervoor terecht op het parkeerterrein op de Wal. De periode van de paasvakantie werd gekozen om de hinder tot een minimum beperken; de route onder het stadhuis fungeert immers als doorgangsweg voor vele schoolgaande kinderen en hun ouders.

Powered by Blog Grabber