Wie is jouw superheld?

Sinds afgelopen zondag kunt bij PLUS sparen voor Marvel Super Helden! Bij iedere 15 euro aan boodschappen ontvangt u een flowpackje met een Marvel Super Held erin. Wie is jouw Marvel Super Held: Spider-Man,…Wie is jouw superheld?

02-05-2014 15:44 – Ingezonden door Redactie

Sinds afgelopen zondag kunt bij PLUS sparen voor Marvel Super Helden! Bij iedere 15 euro aan boodschappen ontvangt u een flowpackje met een Marvel Super Held erin. Wie is jouw Marvel Super Held: Spider-Man, The Hulk of Captain America? Bij PLUS spaar je ze allemaal. U kunt sparen voor verschillende mannelijke en vrouwelijke Marvel Super Helden, waardoor de premiums zowel voor jongens als meisjes leuk zijn. Naast de 18 Super Helden, zijn er ook gouden Spider-Mans in omloop. Met de gouden Spider-Man maakt iedereen kans op Super Helden prijzen. De hoofdprijs is het inspreken van een stem in The Ultimate Spider-Man serie op Disney XD.

Het thema bij Marvel Super Helden is dat ze individueel sterk zijn, maar met elkaar nog sterker: samen kunnen ze de hele wereld aan. Dit zie je ook terug in Marvel films als The Avengers en X-men. De helden komen oorspronkelijk uit stripboeken, maar zijn ook te zien op televisie en in bioscoopfilms. De poppetjes zijn exclusief voor en door PLUS ontwikkeld in samenwerking met Marvel.  U vindt PLUS Dennis van Moorsel aan de parallelweg 1b te Budel-Schoot

Powered by Blog Grabber