WK voetbal kijken op groot scherm

Geen ticket Brazilië kunnen bemachtigen? Toch zin om de sfeer van het WK voetbal op te snuiven? De gemeente Neerpelt biedt alle voetbalfans de mogelijkheid om samen de wedstrijden van onze Rode Duivels te bekijken op een groot scherm in het centrum.WK voetbal kijken op groot scherm

16-05-2014 11:30 – Ingezonden door Redactie

Geen ticket Brazilië kunnen bemachtigen? Toch zin om de sfeer van het WK voetbal op te snuiven? De gemeente Neerpelt biedt alle voetbalfans de mogelijkheid om samen de wedstrijden van onze Rode Duivels te bekijken op een groot scherm in het centrum. Op het digitale infobord bij ’t Poermenneke (Marktplein) kan je met vrienden en familie onze Belgische ploeg aanmoedigen.

Volgende wedstrijden worden vertoond:
• Donderdag 12 juni om 22 uur: Brazilië – Kroatië
• Dinsdag 17 juni om 18 uur: België – Algerije
• Zondag 22 juni om 18 uur: België – Rusland
• Donderdag 26 juni om 22 uur: Zuid-Korea – België
• Zondag 13 juli om 21 uur: finale

De Kerkstraat zal tijdens deze uitzendingen afgesloten worden. We starten telkens 30 minuten voor de wedstrijden en sluiten af 30 minuten na de wedstrijden. Indien de Rode Duivels zich kwalificeren, worden de volgende wedstrijden uiteraard ook weer uitgezonden. Tijdens de finale op 13 juli bouwen we in het kader van Vlaanderen Feest samen met een Vlaamse artiest een feestje!

Powered by Blog Grabber