Workshop bloemschikken

De vereniging Vrouwen van Nu Cranendonck gaat op woensdag 22 november weer van start met de workshop bloemschikken. Dit wordt gegeven door Karin Groenen in De Borgh. Er kan gekozen worden voor een herfst- of een kerststuk. Ook niet-leden kunnen zich hiervoor opgeven bij Ria Vermeulen. Er is nog een plaats…Workshop bloemschikken

23-10-2017 13:34 – Ingezonden door Redactie

De vereniging Vrouwen van Nu Cranendonck gaat op woensdag 22 november weer van start met de workshop bloemschikken. Dit wordt gegeven door Karin Groenen in De Borgh. Er kan gekozen worden voor een herfst- of een kerststuk. Ook niet-leden kunnen zich hiervoor opgeven bij Ria Vermeulen. Er is nog een plaats vrij voor de workshop die gegeven wordt van 14 uur tot 16 uur en ’s avonds, van 19.30 uur tot 21.30 uur zijn er nog meerdere plaatsen vrij. De kosten bedragen € 17,50, te voldoen bij opgave. Dit kan bij Ria Vermeulen (Boschdijk 2 in Budel), via tel. 0031 6 25 48 71 94  of via e-mail:  [email protected]

Powered by Blog Grabber