Zonnebloemloterij in Maarheeze

Vrijwilligers van Zonnebloemafdeling Maarheeze maken zich op voor de Zonnebloemloterij 2014. Nog tot 31 juli gaan zij met loten langs deuren in Maarheeze. De loten kosten twee euro per stuk. Met de opbrengst organiseert de Zonnebloem activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking,…Zonnebloemloterij in Maarheeze

19-04-2014 22:30 – Ingezonden door Redactie

Vrijwilligers van Zonnebloemafdeling Maarheeze maken zich op voor de Zonnebloemloterij 2014. Nog tot 31 juli gaan zij met loten langs deuren in Maarheeze. De loten kosten twee euro per stuk. Met de opbrengst organiseert de Zonnebloem activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking, zodat ook zij voluit van het leven kunnen genieten.

Een deel van de opbrengst van de loterij wordt besteed aan aangepaste vakanties en dagactiviteiten die de Zonnebloem landelijk organiseert. Maar een belangrijk deel gaat naar de activiteiten in en rond Maarheeze.  Naast kans op leuke geldprijzen, waaronder de hoofdprijs van € 15.000,- heeft de Zonnebloem dit jaar een leuk extraatje in petto voor de lotenkoper. Iedereen die een lot koopt, kan namelijk gratis kennismaken met een tijdschrift naar keuze. Het tijdschrift is aan te vragen via de website van de Zonnebloem of via een coupon op het lot. De trekking van de loterij vindt plaats op 27 oktober 2014. Zonnebloemloten à 2 euro zijn tot half oktober ook te bestellen op www.zonnebloem.nl/loterij.

Powered by Blog Grabber