Zurrik Live presenteert…

Tijdens Zurrik Live treden ook de Blokfluiters op, Marcel Groenen en Laura van Mierlo. ??Een aantal meiden en jongens spelen blokfluit onder leiding van Ellen Vissers. Dit zijn de jongste leden van het…Zurrik Live presenteert…

28-04-2014 10:44 – Ingezonden door Redactie

Tijdens Zurrik Live treden ook de Blokfluiters op, Marcel Groenen en Laura van Mierlo. Een aantal meiden en jongens spelen blokfluit onder leiding van Ellen Vissers. Dit zijn de jongste leden van het SMG die hun klanken al goed laten horen.
Marcel Groenen zal tijdens Zurrik Live als zanger zijn eerste optreden voor publiek meemaken. Live zingen met dit mooie muziekgezelschap is toch andere koek dan zingen met een orkestband, maar na enige twijfel besloot Marcel het toch te doen.  
Laura van Mierlo is 27 jaar en komt uit Soerendonk. Naast gitaar spelen is ook zingen een grote hobby van haar. De afgelopen jaren heeft ze meegedaan met verschillende zangevenementen zoals ‘Singing with a Big Band’, ‘Time 4 Talent’ en ‘Music Unlimited’. Vorig jaar april stond ze al eens met het SMG op het podium, tijdens het Lenteconcert.

Powered by Blog Grabber