Aanstaande zondag Boekenmarkt in Budel

De jaarlijkse Boekenmarkt voor heel Cranendonck en verre omgeving, georganiseerd door het Sint Jorisgilde Budel, zal komende zondag weer gehouden gaan worden. Er is een heel grote grote voorraad boeken bijeengebracht door de leden van het Budelse gilde. Het gilde organiseert dit grote boekenfeest nu…Aanstaande zondag Boekenmarkt in Budel

19-04-2019 09:57 – Ingezonden door Redactie

De jaarlijkse Boekenmarkt voor heel Cranendonck en verre omgeving, georganiseerd door het Sint Jorisgilde Budel, zal komende zondag weer gehouden gaan worden. Er is een heel grote grote voorraad boeken bijeengebracht door de leden van het Budelse gilde. Het gilde organiseert dit grote boekenfeest nu al voor het zestiende jaar op rij. De Boekenmarkt van het gilde is inmiddels een vast begrip geworden onder vele boekenliefhebbers en mensen die uiteindelijk ook van boeken af willen.

Op zondag 14 april staat de hele voorraad boeken in het clublokaal De Vaandrig uitgestald en kunnen de boekenliefhebbers er hopelijk in grote getalen hun slag slaan. Er is voor iedereen wel iets van zijn of haar gading te vinden. We hebben ook een leuke collectie boeken mogen ontvangen vanuit een klooster uit de omgeving. Voor de liefhebbers zal hier vast iets in te vinden zijn. Op zondag 14 april is er niet alleen een grote Boekenmarkt op het terrein bij De Vaandrig, maar zal ook de jaarlijkse Oldtimerbeurs op dit terrein plaats gaan vinden. Om 10.00 uur kan men in De Vaandrig en twee extra tenten aan de Poelderstraat 5 te Budel terecht. We hopen op een grote groep belangstellenden die onze Vaandrig komen leegkopen want dan is ook deze zestiende editie

voor de organisatie succesvol te noemen. Zoals vaste bezoekers inmiddels weten: de entree voor de boekenmarkt is gratis! Voor een paar euro kun je er kiloknallen en je verzekeren van bijvoorbeeld een hele vakantie naar hartelust lezen, of een lekkere voorraad om het jaar door te komen tot de volgende boekenmarkt. De verkoop van de boeken duurt tot 16.00 uur. Voor meer informatie over het gilde kunt u kijken op www.sintjorisgildebudel.nl of bellen naar 0031 495 430250. Ook als u nog boeken of platen in de aanbieding heeft voor onze boekenmarkt kunt u dit hier laten weten.

Powered by Blog Grabber