Achel VV – KVK Beringen 2-7

Net als twee weken geleden vielen er opnieuw 9 doelpunten op De Siggert in Achel. Het merendeel hiervan kreeg vanavond helaas de thuisploeg in het mandje. Tegen een KVK Beringen in kampioenenmodus had groen-wit weinig in te brengen. Het talrijke publiek, waaronder een groot aantal Beringensupporters,…Achel VV – KVK Beringen 2-7

08-04-2019 12:55 – Ingezonden door Redactie

Net als twee weken geleden vielen er opnieuw 9 doelpunten op De Siggert in Achel. Het merendeel hiervan kreeg vanavond helaas de thuisploeg in het mandje. Tegen een KVK Beringen in kampioenenmodus had groen-wit weinig in te brengen. Het talrijke publiek, waaronder een groot aantal Beringensupporters, zag dat de wedstrijd na een half uur reeds gespeeld was. Een dappere thuisploeg streed voor wat het waard was, maar het waren de bezoekers die na afloop een (voorlopig) kampioenenfeestje mochten inzetten (na het verlies van achtervolger Herk-De-Stad). De Achelse doelpunten werden gescoord door Kevin Wielockx (op vrije trap) en Jan Smolders (perfecte kopbal in de winkelhaak).

Op zondag 7 april om 15.00 uur speelt Achel vv de uitwedstrijd tegen Weerstand Koersel. Een week later, zondag 14 april om 15.00 uur, is de laatste wedstrijd van K. Achel vv. Dan komt SV Herkol op bezoek in Achel.

Powered by Blog Grabber