André Fransen Persoonlijk Kampioen 2e Klasse 2019

De finalewedstrijden in de tweede klasse werden dit  jaar georganiseerd door B.V. “Nooit Volleerd” in Café “Quincy” te Budel. Van totaal 12 deelnemers plaatsten 6 spelers zich voor deze finale.André Fransen Persoonlijk Kampioen 2e Klasse 2019

19-04-2019 10:31 – Ingezonden door Redactie

De finalewedstrijden in de tweede klasse werden dit  jaar georganiseerd door B.V. “Nooit Volleerd” in Café “Quincy” te Budel. Van totaal 12 deelnemers plaatsten 6 spelers zich voor deze finale. In deze finale worden 5 ronden gespeeld, waarbij iedere speler het telkens opneemt tegen een van de 5 overige deelnemers en altijd weer goed is voor de nodige spanning. In de eerste ronde werd meteen de toon gezet tijdens de partij tussen Pier van Knippenberg en Hein Baten. Pier won deze partij in slechts 11 beurten met moyennes van resp. 274 % en 200 %. Opvallend was de opmars van Jan Doms die zich tijdens de 4e en 5e  ronde nog zodanig wist te revancheren dat hij in de ranglijst steeg van de laatste naar de 2e plaats waarbij hij tevens ook nog de hoogste serie van het toernooi speelde met 18 v/d 41 caramboles.
Vanaf ronde 2 was het echter André Fransen die de leiding nam door telkens weer zijn partij te winnen met moyennes ver boven zijn eigen gemiddelde waardoor hij het kampioenschap op overtuigende wijze voor zich opeiste. De eindstand staat elders op de sportpagina’s.

Foto V.l.n.r.: Hein Baten, André Fransen, Jan Doms

Powered by Blog Grabber